Reforma integral c/Loreto – Barcelona

IMG_8702

En aquesta obra hem buscat renovar un pis de caràcter antic a ple cor de Barcelona, donant mes lluminositat, mes espai, i fent d’una zona de pas un espai per un estudi. 

Hem treballat tots els aspectes d’una reforma integral, hem canviat el paviment, diferenciant la resta del pis de la cuina, on hem ficat un paviment hidràulic. Canviant també la cuina en si, amb mobiliari lacat contrastant amb el dekton que manté les tonalitats del terra. 

El menjador s’ha treballat con un espai únic però aprofitat per zona d’estar i zona de menjador, on hem dissenyat una taula exclusiva per aquest projecte. El moble de TV i el bufet s’han treballat amb una marca italiana de prestigi. 

Les habitacions s’han treballat amb mobiliari a mida, buscant exclusivament un espai per descansar.

 

IMG_8720
IMG_8716
IMG_8704